Jerusalem tilhører Israel.

Fra News that Matters.
28. maj 2014.

Netanyahu: For 47 år siden blev Jerusalem genforenet – og det vil den forblive.

Premierministeren markerede ”Jerusalem Day” på Mercaz Harav Yeshiva, hvor et terrorangreb fandt sted i 2008: "Vi beskytter hjertet af nationen. Vi vil aldrig dele vort hjerte."

I en ceremoni tirsdag på Mercaz Harav Yeshiva i Jerusalem markerede Premierminister Benyamin Netanyahu 47-året for Jerusalems genforening og sagde, at landets hovedstad altid vil forblive forenet.

"For 47 år siden blev Jerusalem genforenet som en enestående enhed. Det har været sådan siden, og det vil altid forblive sådan," sagde Netanyahu.

"Vi er viet til konstruktion, udvikling og fremgang for vor hovedstad, Jerusalem. Vi tager os af nationens hjerte. Vi vil aldrig dele vort hjerte," sagde Premierministeren. "Dette er kernen i nationen og må være forenet."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Blot en dag efter, Paven forlod Jerusalem, revsede Israels Premierminister Paven.

Israel er en suveræn nation, og Jerusalem er hovedstaden i Israel. Byen blev befriet i 1967. Den må forblive forenet og må ikke blive delt.

Paven bruger sin tid på at forsøge at opdele Jerusalem. "Pavestolen" føler, at han er "Guds højeste repræsentant på jorden”. Paven føler, at det "Hellige Land" bør komme tilbage under Vatikanets jurisdiktion, og Paven blive hyldet som "Fredsfyrsten".

Men det ser ud til, at Benjamin Netanyahu har kunnet bedømme ham. Da lederen af den Romersk-Katolske religion forlod Tel Aviv, havde Israels Premierminister følgende besked til Biskoppen af Rom: "De beder for os. Vi vil bede for Dem".

Ved at gøre modstand imod Paven i et så klart sprog kan Netanyahus liv muligvis komme i fare. Lad os bede om, at Mossad må være i stand til at beskytte Premierministeren mod et attentat fra de "fredsmagere", der understøttes af Pavedømmet.

Må Yeshua (Jesus) Messias forbarme sig over Netanyahu’s sjæl. Og må Netanyahu acceptere Messias’ herredømme og komme i Himmelen. Amen.